Magnetic blocks - магнит за деца

Публикувано на 30.01.2024

Време за четене: 2 минути

Днес ще разговарям с Анахид Агопян, основател на Магблок - онлайн магазин, специализиран в магнитни конструктори за деца. Идеята възниква, когато
Анахид търси подходящ магнитен конструктор за своя син, но не открива подходящ вариант в България. Започва като вносител на малки партиди и през 2020 г. успешно стартира специализиран онлайн магазин. Сега ще научим повече за този нейн избор и как успява да вдъхновява децата към творческо развитие.

Как и кога се роди идеята на “Магблок”?

Идеята за Магблок се роди, когато търсех магнитен конструктор за сина си и не открих подходящи варианти в България. Това ме накара да проуча и започна да внасям магнитни конструктори, започвайки с малки количества, които постепенно се увеличиха до създаването на специализиран онлайн магазин през 2020 година.

Всъщност бранда е български. Това е смело и супер интересно занимание. Как ви кара да се чувствате това?

Управлението на български бранд като Магблок ме изпълва с удовлетворение и гордост. Това е както предизвикателство, така и страхотно занимание, което ме стимулира да предлагам най-доброто качество и обслужване.

Как тези магнитни плочки подпомагат развитието на децата?

Нашите продукти Магблок насърчават децата да бъдат креативни и да мислят логически. Те помага за развитието на пространственото мислене, социалните умения, координацията между очите и ръцете, както и основните принципи на физиката. Също така сме създали уникален продукт с българската азбука, насочен специално към българския пазар.

Как гарантирате безопасността на магнитните плочки за игра?

Безопасността е наш приоритет. Нашите магнитни плочки са проектирани с фокус върху безопасността. Те са сертифицирани според международните стандарти, без BPA и други токсични материали, и са ултразвуково заварени за допълнителна сигурност. Всяка част е проектирана да издържи на интензивна употреба, като осигурява безопасна и дълготрайна игра.

Какви материали се използват в производството на блоковете и какво внимание се обръща на тяхната издръжливост и качество?

Използваме само висококачествени материали за магнитните конструктори, които гарантират издръжливостта и дълготрайността на продуктите, като същевременно се грижим за безопасността на децата.

Какви са предимствата за развитието на творческите умения при децата при игра с “Магблок”?

Конструкторите Магблок  стимулират креативността и въображението на децата, като им позволява да създават свои уникални дизайни и модели, развивайки също и техните пространствени и социални умения.

За коя възрастова група са предназначени магнитните плочки?

Магнитните конструктори са подходящи за деца на всякаква възраст, като за най-малките препоръчваме игра под родителски надзор.

Как могат да бъдат използвани в групови дейности или игри?

Нашите конструктори са идеални за групови дейности и игри. Те насърчават сътрудничеството, комуникацията и екипната работа сред децата, като им помагат да развиват житейски умения, които са важни в класната стая и извън нея.

Имате ли обратната връзка от страна на родителите относно “Магблок”?

Получаваме изключително положителни отзиви от родителите. Те често споделят, че техните деца прекарват часове в игра с магнитните конструктори, и че дори и те самите се включват в забавлението. Това потвърждава, че нашите продукти наистина обогатяват семейното време.

Планирате ли да добавите нови продукти или функции към “Магблок” в бъдеще?

Винаги се стремим да иновираме и разширяваме нашия асортимент. В бъдеще планираме да добавим още нови продукти към Магблок, за да предложим още повече възможности за обучение и забавление за децата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Подобни

© 2024 by Mery's blog. Proudly created with Yshaara | napravimi.site
magnifiercrossmenu