Не просто бонбон, а истинско преживяване

Публикувано на 05.05.2022

Време за четене: 1 минути

Не просто бонбон, а истинско преживяване!

Така обичам да говоря за лакрицовите бонбони на Bülow! Помня деня, в който ги получих. Бях много впечатлена от визията им, но най-вече – от вкуса на самите бонбони. По принцип не съм голям любител на сладкото. Но си имам няколко неща, на които залагам, когато изведнъж ми се прияде нещо сладко. Откак опитах лакрицовите бонбони на Bülow, моята доза наслада са именно те. Всъщност става дума за малко непривични, но изключително приятни усещания.

Lakrids by Bülow предизвиква сетивата ти. Той може да бъде от сладък – към солен, леко горчив и дори с пикантен вкус – все неописуемо деликатни съчетания за ценители. Разбира се, моят любим мъж също ги хареса и много бързо се погрижи една от кутиите да остане празна. Наложи ми се да скрия втората кутия с бонбони от него, защото и аз искам да им се наслаждавам – хапвам си по една на седмица!

Отскоро има и онлайн магазин, от който вече можем спокойно да се насладим на всеки един от разнообразните вкусове. С един клик получаваш колкото си искаш кутии щастие. А ако имате желание да дегустирате бонбоните, преди да изберете вашия предпочитан вкус, можете да го направите в бутика в The Mall, като през целия месец май са ви подготвили свежи предложения – защото месецът е изпълнен с поводи за празненства.

Сега ви пожелавам розови почивни дни с ЛАКРИЦ С ДУЛСЕ ДЕ ЛЕЧЕ ШОКОЛАД И КАСИС или с едно нестандартно предложение от солен лакриц с неустоим дулсе де лече шоколад и силен плодов аромат на касис, поръсени с фини хрупкави парченца суров лакриц, който се разтапя нежно под езика.

www.lakridsbybulow.bg

Снимка: Irra & Lakrids by Bulow

Грим: Красимира Петрова

Стайлинг: V'ZAR'O

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Подобни

© 2024 by Mery's blog. Proudly created with Yshaara | napravimi.site
magnifiercrossmenu