Сара Алсбей - “Как преживях загубата на детето си” #2

Публикувано на 18.03.2024

Време за четене: 1 минути

Сара Алсбей - майка, йога инструктор и преподавател по дишане към йога училище“Изкуството да живееш”. Тя е изключително силна личност, която с упорито постоянство успява да се възстанови след загубата на първото си дете почти в 9-тия месец от бременността. Никоя бъдеща майка не заслужава да преживее това – една все по-често срещана диганоза, за която малцина са чували, се оказва коварната причина.

Сара се справя с помощта на дихателни практики и решава да сформира свой курс за възстановяване. https://yogasarah.bg/ “Погрижи се за себе си, мамо” е 7-дневен онлайн курс, с 50-минутни практики: йога асани, дихателни техники и кратки медитации, които помагат на майките да подобрят тонуса си, като повишат нивото на енергия, да успокоят ума и да балансират емоциите си.

Всичко това се постига безусилно – като ползотворен ефект от практиката. Допълнително се наблюдава подобрено качество на съня и намалено ниво на стреса. Сара е истински пример за борбеност, за нея не съществуват непреодолими пречки пред стремежа към укрепване на здравето. Сега тя се радва на дълго чакан син Давид, който на 14-февруари навършва пет години. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Подобни

© 2024 by Mery's blog. Proudly created with Yshaara | napravimi.site
magnifiercrossmenu