Слухово-речеви тарапевт

Публикувано на 03.09.2022

Време за четене: 1 минути

След дълга борба със себе си и хиляди ангажименти, които бях поела, все не ми оставаше време за нещото, което ме кара да се усмихвам и носи радост - "Разкажи ми с...Мери". Някак след активния старт, изведнъж го изоставих, защото се оказа трудно. Да намериш специалист, да намериш майка в удобно време за нея, за проведен е разговор. Все пак времето струва пари.

Обаче от известно време по един или друг начин знаците ми показват, че трябва да се върна към това занимание и то активно. Завръщам се! Благодаря на всички, които продължиха да пишат и очакват нов епизод, след моята дълга пауза. Предстоят ми интересни проекти, ще се смеем и плачем заедно. Скоро ще разберете, а до тогава можете да откриете новия епизод 34 с Марина Тодорова - Слухови-речеви терапевт, с който си говорим за проблемът при късното проговаряне на деца.

Ето и какво сподели тя за себе си:

Казвам се Марина Тодорова и съм слухово-речеви терапевт с над 10 годишен професионален опит работя с деца между 1 и 4/5 годишна възраст. годи, щастлива съпруга и майка на две шумни момчета. Обичам да прекарвам време с децата си и се старая да запомня всеки момент. В професионален план въвеждам децата в света на звуците и ги уча да говорят. Основната ми цел е да покажа на повече родители, че времето с децата може да бъде прекарано по качествен начин, като едновременно с това да бъде приятно и полезно. В личен план наричам себе си колекционер на щастливи моменти и активен участник в живота на децата си.

Последвайте Марина тук: https://www.instagram.com/happy.kids.activities/

Можете да гледате видеото тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Подобни

© 2024 by Mery's blog. Proudly created with Yshaara | napravimi.site
magnifiercrossmenu